Contacteaza-ne: +40 761 604 538 | E-mail: contact@joyorscooter.ro

Electromobilitate face parte din viata noastra si ne scapa de aglomeratie si stres in orase, oferind timp pretios si, de ce nu, si o suma de bani frumusica economisita in buzunar.

Aparute ca vehicule recreationale initial, trotinetele electrice s-au dovedit a fi mult mai utile, ajutand oamenii la naveta zilnica, servicii de livrari sau alte lucruri ce implica deplasarea rapida in spatii aglomerate.

Odata cu aceasta revolutie electrica, au aparut si problemele, cadrul legislativ si infrastructura dovedindu-se ineficiente. Lumea a vazut avantajele aduse imediat prin utilizarea acestor vehicule si nu au vrut sa se mai desparta de acestea. Noi am analizat o serie de avantaje ce au fost decisive in alegerea unei trotinete electrice.

Preturi bune, nu necesita permis sau alte birocratii de inregistrare.

Gama de trotinete electrice Joyor acopera toate varstele si necesitatile utilizarii zilnice. De la copii ce doresc o trotineta recreationala, pana la adulti ce o vor folosi zilnic la naveta sau servicii de livrare.

Costurile initiale de achizitie se amortizeaza destul de rapid daca pui la socoteala economia de carburant, spatiul de depozitare/parcare, etc. Trotinetele electrice Joyor nu necesita inregistrare sau inmatriculare, pot fi utilizate pe drumurile publice sau benzile special delimitate pentru biciclete.

O incarcare nu costa mai mult de 50 bani si iti poate aduce o autonomie de functionare de pana la 100 km cu o intretinere minima. Nu trebuie decat sa ai grija sa pleci la drum cu bateria plina, sa faci presiunea regulat si sa mergi la revizii o data la 500-1000 km pentru a preintampina uzura excesiva.

Siguranta este pe primul loc cand vorbim de trotinete electrice

Tehnologia si designul trotinetelor electrice Joyor sunt rezultatul catorva ani buni de studiu in care s-a pus accent in primul rand pe siguranta. Chiar si asa, si pe trotineta esti expus ca si un biciclist sau motociclist. Trebuie sa porti mijloace de protectie, minim o casca si elemente de semnalizare pentru a fi cat mai vizibil in trafic. Trotinetele Joyor sunt prevazute cu frane eficiente, lumini de avertizare, semnalizare si mijloace sonore pentru a putea circula in siguranta.

Independenta si flexibilitatea de a nu depinde de masina sau mijloacele de transport in comun

Pliabile si portabile, trotinetele electrice te scapa de corvoada traficului, incap usor in portbagaj sau sub birou. Utilizate si intretinute corespunzator, acestea sunt extrem de eficiente energetic, nu fac zgomot si nu polueaza.

Joyor isi propune sa aduca cel mai bun raport/calitate in randul trotinetelor electrice oferind produse fiabile, sigure si usor de utilizat pentru oricine cu minim de experienta. Practic o poti utiliza in mai putin de 5 minute de la achizitie.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *