Contacteaza-ne: +40 761 604 538 | E-mail: contact@joyorscooter.ro

Chiar daca marea majoritatea a utilizatorilor de trotinete electrice Joyor este reprezentata de barbati, printre utilizatorii de trotinete electrice din Romania isi fac locul si femeile, pentru care Joyor a gandit modele deosebite cu specificatii pe masura.

Dupa cum povesteam in articolele anterioare este foarte important sa alegem vehiculul electric potrivit conform nevoilor fiecaruia. Acordam o atentie importanta tuturor utilizatorilor, de la adolescenti, la femei si barbati si oferim o gama de modele variata pentru stilul de viata al fiecaruia.

Totodata, ne dorim sa spargem barierele si stereotipurile in ceea ce priveste transportul, punand la dispozitie modele ecologice, pentru toate varstele si sexele, cu maxim de confort.

Trotinetele electrice Joyor au un design atragator, unisex, astfel ca pot fi utilizate atat de barbati la costum, dar si femei imbracate in rochie.

Trotinete electrice recomandate femeilor

Daca e sa ne luam dupa specificatii tehnice si greutate, pentru doamne si domnisoare recomandam modelele usoare de la Joyor – H1 (Arlechino), A3 (Hornet), F5S (Allegria), X5S (Unico).

Daca primele 3 modele mentionate vin cu roti pline sau de tip honeycomb, X5S este prevazut cu anvelope pneumatice care vor oferi un grad de confort mai mare. Astfel ca femeilor vor putea folosi acest model chiar si pe tocuri. Un alt avantaj al trotinetelor electrice Joyor este ca sunt prevazute cu ghidon ajustabil, ceea ce le face usor de utilizat si de minione, dar si de femeile inalte.

H1 (Arlechino) / A3 (Hornet)

Modelul H1 (Arlechino) cantareste doar 8,2 kg, este usor de manevrat si te poate insoti chiar si in mijloacele de transport in comun. Nici Joyor A3 (Hornet) nu este un model de ignorat, avand o greutate de aproximativ 12 kg. Se pliaza rapid, sunt compacte si te pot insoti atat la birou, la scoala sau la piata. Pentru cele doua modele mentionate, exista o gama variata de culori, care vor atrage toate privirile asupra ta.

trotineta electrica Joyor Arlechino
trotineta electrica joyor A3 Hornet

F5S (Allegria)

Urmatoarea pe lista in ordinea greutatii este trotineta electrica Joyor F5S (Allegria) care cantareste 14,6 kg si care in varianta F5S+ (Allegria Confort Plus) vine dotata cu suspensii pe spate pentru un plus de confort.

X5S (Unico)

Trotineta electrica Joyor X5S (Unico) este un pic mai grea (15.9kg), insa mai confortabila intrucat este prevazuta cu pneuri de 10 inch si suspensii. Acumulatorul mai mare iti va oferi si o autonomie mai mare, asa ca te vei putea plimba mai mult.

Image result for joyor electric scooter woman

Indiferent de modelul ales, intotdeauna alegand o trotineta electrica Joyor, vei alege calitatea, confortul si libertatea de miscare. Nu vei mai pierde timpul in trafic si te vei putea bucura de lucrurile care iti plac!

8 Martie este Ziua Internationala a Femeii, motiv pentru care Joyor Romania ureaza tuturor femeilor La multi ani si sa aiba parte de o primavara frumoasa, evident pe trotineta electrica!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *