Despre noi

JOYOR ofera trotinete electrice fiabile, din materiale rezistente, cu design minimalist si cu autonomie ridicata astfel incat pot reprezenta solutia ideala pentru turism, inchirieri, serviciul de livrari mancare sau curierat.

Trotinetele electrice JOYOR au la baza cea mai recenta tehnologie din acest domeniu si cu fiecare model lansat impresioneaza prin calitate, rezistenta si adaptabilitate la nevoile utilizatorilor.

Misiunea JOYOR este aceea de a furniza un vehicul de transport personal cat mai economic, sustenabil, nepoluant si inovativ pentru a usura traficul din orasele aglomerate si pentru a face deplasarea urbana cat mai rapida si mai eficienta, cu zero emisii de noxe, zero efort si zero stres.

Cele trei valori principale care stau la baza JOYOR sunt:

Distractie si libertate: fara timp pierdut in trafic, fara stres, fara intarzieri, fara programari, fara transpiratie si efort. Bucura-te de deplasarea libera intr-un oras sufocat de masini! Distreaza-te pana la birou sau pana la cumparaturi!

Sustenabilitatea si designul inovativ:  zero emisii de noxe, zero poluare, zero trafic. Trotinetele electrice JOYOR sunt 100% eco-friendly, eficiente din punct de vedere energetic. Cu greutate redusa si usor de transportat, trotinetele JOYOR sunt concepute pentru a-ti usura viata si pentru a-ti pune la dispozitie cea mai inalta performanta si calitate la cel mai bun pret.

Pret imbatabil. JOYOR iti ofera cea mai buna experienta la cel mai mic pret. Pretul accesibil tuturor categoriilor de utilizatori face ca JOYOR sa fie alegerea numarul 1 cand vine vorba de alegerea unei trotinete electrice.

Follow Us

0