Contacteaza-ne: +40 761 604 538 | E-mail: contact@joyorscooter.ro

Despre noi

Namstare Concept SRL
J40/9024/2016
CUI RO36265661
Bucuresti, sector 2, Sos. Colentina nr. 16

Showroom: str. Avrig, nr 14, sector 2, Bucuresti

Informatii utile:

  • Toate produsele cumpărate din magazinul nostru sunt noi și se livrează împreună cu factură fiscală, certificat de garanție și calitate precum și instrucțiuni de utilizare și documentație tehnică. 
  • Suport tehnic gratuit și asistență profesională pentru orice produs achiziționat din magazinul nostru. Personal specializat, calificat și amabil, gata să raspundă oricând solicitărilor dumneavoastră. 
  • Multiple metode de plată: ramburs, transfer bancar, depunere directă, numerar in showroom.
  • Magazinul nostru respectă legea Română și statul de drept

JOYOR ofera trotinete electrice fiabile, din materiale rezistente, cu design minimalist si cu autonomie ridicata astfel incat pot reprezenta solutia ideala pentru turism, inchirieri, serviciul de livrari mancare sau curierat.

Trotinetele electrice JOYOR au la baza cea mai recenta tehnologie din acest domeniu si cu fiecare model lansat impresioneaza prin calitate, rezistenta si adaptabilitate la nevoile utilizatorilor.

Misiunea JOYOR este aceea de a furniza un vehicul de transport personal cat mai economic, sustenabil, nepoluant si inovativ pentru a usura traficul din orasele aglomerate si pentru a face deplasarea urbana cat mai rapida si mai eficienta, cu zero emisii de noxe, zero efort si zero stres.

Cele trei valori principale care stau la baza JOYOR sunt:

Distractie si libertate: fara timp pierdut in trafic, fara stres, fara intarzieri, fara programari, fara transpiratie si efort. Bucura-te de deplasarea libera intr-un oras sufocat de masini! Distreaza-te pana la birou sau pana la cumparaturi!

Sustenabilitatea si designul inovativ:  zero emisii de noxe, zero poluare, zero trafic. Trotinetele electrice JOYOR sunt 100% eco-friendly, eficiente din punct de vedere energetic. Cu greutate redusa si usor de transportat, trotinetele JOYOR sunt concepute pentru a-ti usura viata si pentru a-ti pune la dispozitie cea mai inalta performanta si calitate la cel mai bun pret.

Pret imbatabil. JOYOR iti ofera cea mai buna experienta la cel mai mic pret. Pretul accesibil tuturor categoriilor de utilizatori face ca JOYOR sa fie alegerea numarul 1 cand vine vorba de alegerea unei trotinete electrice.

Follow Us