Contact: 0766530307 | Email: contact@joyorscooter.ro

Modalitati de plata

Plata cu cardul pe site-ul Joyorscooter.ro se face in parteneriat cu procesatorul EuPlatesc. Acest parteneriat asigura un singur punct de procesare on-line a cardurilor, indiferent de banca emitentă, folosind cea mai sigură tehnologie de autentificare – 3DSecure.

1. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).
Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

2. Ramburs

Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in momentul livrarii.

3. Transfer bancar

Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii prin transfer bancar, in urma emiterii unei proforme emise de catre vanzator.