Contacteaza-ne: +40 761 604 538 | E-mail: contact@joyorscooter.ro

Brandul Joyor a capat incredere in randul utilizatorilor de vehicule electrice, trotinetele fiind fiabile, cu autonomie buna si specificatii de top. Intr-o piata in continua dezvoltare, cu aparitii surprinzatoare, trotineta electrica Joyor Allegria Confort Plus a devenit alegerea ideala pentru cei ce isi doresc o trotineta electrica cu autonomie mare, confortabila, dar in acelasi timp pliabila si compacta.

Trotineta electrica Joyor F5S+

Trotineta electrica Joyor F5S+ (Allegria Confort Plus)

Specificatii

Intr-o categorie unde concurenta este acerba, pana in 3000 lei, unde intalnim modele precum E-TWOW, Xiaomi sau Ninebot ori Ryde, Allegria se diferentiaza prin constructia robusta, acumulatorul de mare capacitate (48V 13Ah) si motorul suficient de puternic (500W) care face fata rampelor din orase.

Accelerarea se face prin tragaci, facand-o usor de manevrat pe suprafete denivelate. Este dotata cu 3 viteze ce pot fi selectate printr-o apasare de buton si poate depasi lejer 30km/ora. Fiind usoara, cu roti de 8 inchi, simti cum isi ia zborul si parcurgi lejer distante lungi intr-un timp scurt.

Denumirea CONFORT PLUS i-a fost atribuita intrucat a beneficiat de montarea unei suspensii cu bascula si doua amortizoare cu aer pe puntea spate, unde cauciucul este plin si ajuta astfel la un mers mult mai lin, absorbind mai usor socurile.

Sistemul de franare este actionat prin maneta, frana fiind montata pe roata spate si este prin tambur. Eficienta si usor de actionat, asigura o durata mare de timp de functionare pana la inlocuire.

Luminile sunt LED si avem pe fata farul care asigura iluminarea noaptea, iar pe spate sistemul de avertizare pentru stop.

Intretinerea unei trotinete electrice Joyor este destul de usor de efectuat. Ai nevoie de o laveta uscata, un spray degresant si unul cu vaselina siliconica.

Garantia acordata trotinetelor electrice Joyor este de 12 luni. Nu este indicata utilizarea pe ploaie sau umiditate excesiva, trotineta electrica Joyor F5S+ nefiind impermeabila. In randul utilizatorilor de trotinete electrice se mai practica supra-etanseizare cu un material gen silicon/mastic in zonele sensibile pentru a preveni patrunderea apei, insa experienta din service ne-a aratat ca prin aceasta procedura se formeaza condens si sunt afectate componentele electrice.

Cui recomandam trotineta electrica Joyor F5S+ (Allegria Confort Plus)?

Trotineta electrica Joyor F5s+ (Allegria Confort Plus) poate fi utilizata atat de barbati, femei, dar si de copii mai mari, cu greutate pana in 90kg (recomandam noi), chiar daca producatorul mentioneaza ca poate sustine pana la 120 kg (greutatea dinamica in mers supune sasiul la un stres ceva mai mare).

Se preteaza atat pentru drumuri zilnice, naveta la job, fiind suficient de usoara si compacta pentru a fi luata in mijloacele de transport in comun. Nu ocupa mult spatiu, nu atrage atentia, incape usor in portbagajul masinii si poate fi ascunsa sub birou la incarcat peste zi. O incarcare full poate dura pana la ore (recomandam evitarea descarcarii complete pentru a menaja ciclurile de incarcare ale acumulatorului).

Trotineta electrica Joyor F5S+ (Allegria Confort Plus)

Nu ai nevoie de mare experienta pe trotinete electrice pentru a o putea utiliza. Acomodarea este extrem de usoara, trotineta fiind usor accesibila oricui doreste sa scape de aglomeratie. Vine cu functia de plecare de pe loc prin impingere si se poate seta si functia de pilot automat. Displayul color afiseaza datele de care ai nevoie, nu are aplicatie pentru mobil si vine prevazuta cu mufa USB la care iti poti incarca telefonul sau camera sport.

Cu toate ca autonomia este de peste 30 km, nu o recomandam pentru drumuri foarte lungi sau traversarea unui oras cum este Bucuresti zilnic. Rotile de 8 inchi si suspensia nu este potrivita pentru acest acest tip de uzura si mai ales oboseala ce poate interveni asupra celui care o foloseste. Asadar no Uber eats sau vreun serviciu ce implica multi km facuti zilnic.

Joyor Allegria Confort Plus vine pe alb/negru si poate fi achizionata AICI beneficiind de transport gratuit!

Trotineta electrica Joyor F5S+ (Allegria Confort Plus)


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *